22.01.2007 г., 9:57 ч.

Няма ме 

  Поезия
857 0 10
Няма ме никъде.
В никой не съм.
Не бягам от нищо.
Не съм в ничий сън.
Няма ме казах!
...просто живея,
без да обичам
и без да копнея.
Преобразен съм
(като всички Вас)
Не искам и Не питам.
...човек без профил
и анфас,
но всяка нощ насън политам
и всъщност само за това,
все още съм във тленно тяло,
в неговите сънища съм скрил
това, което в мен е оцеляло!

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??