6.12.2006 г., 16:31 ч.

Няма те 

  Поезия
659 0 4
Защо не можем да се видим?
Защо не си до мен сега?
Няма те, но мислите ми все към теб отлитат,
а аз живея с болка и тъга!

В сърцето никога не ще угасне
пламъка на твоите очи
и гласът ти никога не ще да стихне
в живота ми и в моите мечти!

В мен ти винаги живееш,
ти за мен си най-ярката звезда!
И мисля си как ти се смееш,
когато аз за теб тъжа!!!

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??