21.03.2017 г., 17:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
377 1 0

Една душа за обич закопняла!

Сърце обречено да е само!

Една душа за ласки зажадняла!

Един въпрос без отговор – защо?

Обичах истински! Обичах страстно,

тъй както може само влюбен мъж!

Не знаех, че е толкова опасно,

и любовта е като летен дъжд!

За кратък миг се спуска от небето,

и след това престава да вали!

А слънцето високо на небето

След този дъжд по-силно ще блести!

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??