7.10.2017 г., 12:15 ч.  

Нямам сили 

  Поезия » Любовна
671 0 0

Нямам сили да те върна, 

нямам сили да те прегърна. 

Нямам вече твоя снимка,  

няма го и уханието ти, не го

усещам. 

 

Тръгна си без да се сбогуваш,  

тръгна си от мен ти сега. Тръгна

 си ти от мен, без да ме целунеш. 

 

Нямам сили да те върна, нямам

нямам сили, няма го и твоят

силует. Нямам сили да те върна. 

Нито да те прегърна. Нямам сили. 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??