21.06.2006 г., 1:05 ч.

Нямам сили 

  Поезия
640 0 1

Нямам сили вече за нищо...
сърцето ми всеки момент ще спре да бие,
а ти отдалечаваш се все повече и повече.
Очите ми изплакани,
нямат сили да погледнат отново напред.

Нямам сили да продължа напред,
факт е.

Какво ми даде ти,
освен болка?
Ти само това си ми давал,
а аз бях наивна...
Не искам повече да ме мъчиш,
дори да кажеш,
че искаш да се върнеш.

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??