Нямам време -
все бързам, все тичам,
все мисля, все нищо не измислям...
Но бързам! Нямам време да си почина!
Нямам време -
все драскам, все пиша:
писма, въпроси, стихове...
Нямам време да дишам.
Нямам време -
разкъсват ме злободневните проблеми,
а искам да обичам, да се наслаждавам и да пиша
стихове за най-любимите си и близки хора... Ех, искам!
Ала нямам време...
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени