Косите ти,
по-меки от коприна,
разстилат се по чудния овал
на твоите гърди.
Смехът ти,
сякаш сладка медовина,
се сипе като вчерашния сняг
по моите страни.
Очите ти,
като звезди в безкрая,
блестят и светят чудно.
Прекрасните очи.
Ръцете ми,
като лози през лятото,
увиват се около теб,
привлечени от моите мечти.
© КрасиМира Всички права запазени