17.01.2012 г., 19:35 ч.

О, да! Ти си прекрасна 

  Поезия » Хумористична
1126 0 0

Казваш: "Аз съм кралица,

хич не ми трябва корона,

имам гердан - огърлица

и леглото за мене е трона!"

 

И казваш: "Аз съм прекрасна,

млада жена - даровита..."

И дъвката леко премляскваш -

палиш угарки с кибрита...

 

Казваш: "Този не става,

баща му живеел на село,

а аз съм няква - такава,

уча банково дело..."

 

О, да! Ти си прекрасна.

Кралица с много любови.

А белиш в кухнята тясна -

белиш прогнили картофи...

© Никола Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??