15.02.2007 г., 19:17 ч.

О кога.... 

  Поезия
619 0 5
Е, прибрах се, но тебе те няма
и назрява в душата ми драма,
че отново ще бъда самотен,
че си само в мечтите ми, готина
и желана, но уви недостъпна...
Във фантазии мамещи тръпна
и копнея за сластния час,
в който с теб ще се слеем в екстаз!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??