1.01.2009 г., 10:25 ч.

Обезсмислих се. 

  Поезия
599 0 1

 

Тиха съм като всичките лудости.

Измислена от някой егоист.

Вярвах, че съм човек.

Ненормално е.

Измислена…

Банално…

Кукла.

 

Живи сме само измислиците.

Хората умряха у човеците.

Безсмислени фарсове…

На обичане.

Стъклени.

Кукли…

Тихи…

 

Лудостите ми ме измамиха.

Обезсмислих се.

Измислица съм…

… Недомислена…

© Свобода Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ЧНГ,нека творческото вдъхновение не те изостави
Предложения
: ??:??