5.08.2007 г., 9:58 ч.

ОБИЧ 

  Поезия
540 0 2
                      ОБИЧ
        С  ОЧИТЕ  СИ ЧИСТИ
        ОТ  ОБИЧ  ТИ  ГРЕЕЕШ,  
        ДА  МЕ   ТОПЛИШ   НЕЖНО, ЗНАМ,
        МИЛИ  МОЙ,  УМЕЕШ...

       ТВОЯ  СЪМ  В  НОЩТА,
       СЪРЦЕТО  МИ  ИЗГАРЯ!
       МИСЪЛТА   -  ОБИЧАМ  ТЕ! -
       ЗА  КОЙ  ЛИ ПЪТ  ПОВТАРЯ...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??