Болка днес тая,
в сърцето си горчива,
обичта си всекиму раздавах,
но от никого аз обич не получих.
Съдбата ми навярно туй е,
обич да не получавам,
но винаги ще знам това,
че обич с обич се печели.
До всеки всякога приятел има,
аз си нямам нито един,
ех това си ми е съдбата,
да си отида някога самин.
© Никола Диманов Всички права запазени