24.11.2005 г., 6:34 ч.

Обичах 

  Поезия
725 0 1
Обичах до полуда, но това не бе любов,
а само някакъв си зов,

зов от болка ,че теб те няма

© АДЕЛИНА Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??