2.12.2006 г., 1:27 ч.

Обичай 

  Поезия
852 0 3

Ти знаеш, бях дърво без корен...
Да, знаеш, нямах аз опора...
Но днес открих света пред мене,
и знам - за обич има само време!

Любов - дали илюзия или измама,
но колко тъжно щеше да я няма!
Напред тръгни, да, има смисъл!
Обичай ти, макар и необичан!

© Катя Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??