28.01.2009 г., 13:45 ч.

Обичай 

  Поезия
640 0 4
 

 Не казвай - "никога" -

 дори и да е вярно!

 Обичай винаги -

 дори от болката сърцето да мълчи!

 Във шепите на твоите сълзи

 виж странно цвете

 тихичко пониква!

 

 Обичай - моля те - обичай!

 

 Обичай мокрещия дъжд,

 накарал те да зъзнеш тъжно,      

 обичай слънчевия лъч,

 разбудил те в зори,

 когато няма де да идеш.

Обичай тези,

 дето не обичат теб.

 

 Обичай - моля те - обичай!

 

 През своя страх и болката си прекрачи!

 

 Обичай - моля те - обичай!

 

 Обичай падащия мрак,

 закътал твоите сълзи потайни.

 

 Обичай - моля те - обичай!

 

 И дай на другите възможността

 те тебе да обичат!

 

 Обичай - моля те - обичай!

 

 

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хареса ми посланието
  • С много топло чувство си го написала , Елена ! Поздрави !
  • Обичта е най-святото и най-нужното чувство! Всеки го притежава, но дай Боже повече да го показват!Чудесно е , Ели!
  • хареса ми!

    п.п. последните две "Обичай - моля те - обичай!" са ми излишни...
Предложения
: ??:??