22.12.2005 г., 17:54 ч.

обичай ме 

  Поезия
918 0 2
  • Обичай ме

    Обичай ме.
    Какво от туй, че закъснях?
    Нима тя, пролетта, не закъснява
    Обичай ме,
    какво от туй, че сторих грях?
    Дори и ангелите прегрешават.
    Обичай ме.
    В миналото не гадай.
    Там спомените още ли те парят?
    Обичай ме!
    Земята ще ни бъде рай на двама влюбени,
  • от тръпката изгарящи.
    Обичай ме.
    С дяволската страст.
    С трепет на сърна,
     с нежността на птица,
    със силата на лъв.
    Не се бави.
    Сега.
    Обичай ме.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??