4.07.2007 г., 9:24 ч.

ОБИЧАЙ МЕ 

  Поезия
670 0 4
                                            (акростих)

Обич и омраза -

                                      заедно вървят.

Болки и тревоги -

                               не ще ни пощадят.

Изгрева ще срещнем -

                                    с тебе на брега.

Чужда да остане

                                          всяка суета.

А морето ще обгърне

                                        нашите тела.

Морски бриз ще ни погали -

                                      с мене ти ела!

Така забравили и грижи,

                                                  и греха.

Едно да бъдем с тебе -

                                  в радост и тъга.

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??