3.12.2008 г., 21:34 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
915 0 12

Обичай ме без обещания,
а само с пръсти, вплетени в косите ми
и само с допира на устните си,
и ме докосвай със очите си.
Обичай ме с ръце и устни,
без обяснения и клетви -
владей ме и търси ме с поглед,
до дън душа да те усещам.
Обичай ме с ръце и устни
в света ни, сътворен от двама -
и в този свят, в сърцето ми заключен,
ще пазя твоята любов
и нека нищо друго няма...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??