6.08.2005 г., 17:10 ч.

ОБИЧАЙ МЕ 

  Поезия
1116 1 9

Обичай ме, докато има

във мен какво да се обича.

Докато влюбена, щастлива

към тебе мога да изтичам.

Докато във очите мои

лъчи вълшебни се преплитат.

Докато самата аз

все още мога да обичам.

Целувай ме, докато има

във мен какво да се целува.

Докато кръвта гореща

кипи и лудо се вълнува.

Докато сърцето в мене

за ласки и любов жадува.

Докато самата аз

все още мога да целувам.

Прегръщай ме, докато има

във мен какво да се прегръща,

докато плътта ми може

във пламък жив да се превръща.

© Елизавета Дорошенко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??