6.09.2005 г., 16:10 ч.

Обичай ме 

  Поезия
817 0 1
Обичай ме-за един ден макар,за един слънчев ден.
Oбичай ме-за една нощ на август,за една топла нощ,в която да се сбогуваме с плажа и чайките.
Обичай ме-за един час,през който да преминем от единия край на парка до другия.
За една минута ме обичай-колкото трае целувката в нощта,огряна от големите летни звезди.
Обичай ме-за един миг поне,после си тръгни от моя свят,отиди си и ме забрави...ако можеш...

© Габриела Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много хубаво, но това си го пишехме едно време по лексиконите. Имам предвид че не е твое лично!
Предложения
: ??:??