10.10.2007 г., 22:55 ч.

Обичай ме! Аз веща съм магьосница 

  Поезия
958 0 8

Обичай ме!

Та аз съм самодива,

която във съня ти броди нощем.

И в сластни танци бурно се извива...

Но там не можеш да я стигнеш още!

 

Обичай ме!

Аз – древно изкушение,

подмамвам те в една игра любовна.

За нея не ти трябва разрешение,

защото тя първична е, световна.

 

Обичай ме!

Аз веща съм магьосница!

Наяве  в тебе - мене ще откриеш.

Животът ти наситен със емоции

отново и чрез мен ще преоткриеш!

 

Обичам те!

Порочна, но щастлива!

Наяве и на сън си ти до мен.

Обичам те! Не искам да го скривам,

макар понякога да си така студен!

 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??