Лицето ти излъчва топлотата,
запазена в душата ти за мен,
разкриваща природа на жената,
преоткрила пламъка ни съкровен -
виждаме чрез него милите черти,
обжарили сърцата като общи
чрез полет в незнайни широти,
с красивото на зведните ни нощи,
а то и двамата ни покорява
с умножената, любовна сила,
която даже облагородява
чрез порив, който тя е сътворила.
-Обичай ме навеки безметежно -
сърцето ми за теб ще бъде нежно!
© Валери Рибаров Всички права запазени