28.04.2021 г., 21:22 ч.

Обичай своята родина! 

  Поезия » Гражданска
704 0 0

Обичай своята родина -

тази чудна красота,

обичай таз едемска градина,

че най-хубава е на света,

че тя ни е едничка,

малка, но непокорна,

гордо българин се наричай,

за да е силна и свободна,

имаме хубава природа,

нека в стих да я възпеем,

щастлив да е народа,

с вяра в нас самите ще успеем!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??