20.02.2007 г., 6:05 ч.

Обичал ли си някога? 

  Поезия
1149 0 2

                                    Обичал ли си някога?

Някога срещал ли си някого и сърцето ти от първия момент, в който го погледнеш, ти подсказва, че това е човека роден за теб?
Някога влюбвал ли си се от пръв поглед?
Обичал ли си някого, толкова много, че да
не си можел да заспиваш вечер от мисли по него
и когато затвориш очи виждаш само него?
Обичал ли си някого толкова много, че
да искаш да си постоянно с него?
Обичал ли си някого толкова много, че
лицето ти да грейва, когато говориш за него?
Когато ти се обажда или ти пише съобщения, си се чувствал
най-щастливия човек на земята.
Чувствал ли си се някога така както аз?
Обичал ли си някога някой от първия момент, в който си
го видял така както аз обичам теб?

© Юли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • КОЛКО чудесно е, когато някого се чувства достатъчно сигурен в любовта си!!!
    Чудесно е - абсолютно прекрасно, да се чувстваш истински и напълно сигурен и то на 15!!!
    Всеотдайно!!! Не и преди да сме сигурни (абсолютно сигурни)!!!
  • Поздрави!
Предложения
: ??:??