Светът ни чиста илюзия...
Моторница, зародила вълнà!
Безгрижница, свята и силна
Майка на човешки сърца.
Измама, терзания, власт...
сина майка продава за собствена страст.
Невиждани облаци небето крият,
човекът не вярва в лъжи.
Системата тя болест коварна
лишава човека от любовта.
Не сричай, не коленичи, не се страхувай...
животът е непобедим, защото Обичам.
© Ангел Всички права запазени