3.12.2005 г., 21:12 ч.

ОБИЧАМ... 

  Поезия
952 0 4


Обичам будейки се сутрин
да виждам как блаженно спиш до мен,
така посрещам със усмивка утрото
и знам прекрасен ще е моя ден.

Обичам щом  прибираш се от работа
с целувка да те срещна на вратата,
и после заедно да седнеме на масата
щом двама сме, по вкусна е храната.

Обичам вечер в общата постеля
да се отдавам безрезервно и със страст,
а после да заспя приятно уморена
с усещане че най-щастливата жена съм аз.

Незнам дали и занапред ще е така,
не вярвам аз във вечната любов,но зная...
до теб в добро и лошо ще остана,
ще  бъда твоя  спътница до края!!!

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??