10.01.2007 г., 12:55 ч.

Обичам 

  Поезия
771 0 4

Обичам когато си до мен в нощта.

Обичам топлият ти дъх до мен.

Обичам сладкият ти мирис до мен.

Обичам нежните ти ръце да ме галят .

Обичам милите ти милувки към мен.

Обичам свежите ти целувки по тялото ми.

Обичам дълбокият ти поглед към мен.

Обичам всяка нощ да си в съня ми.

Обичам когато си в мислите ми.

Обичам нежната ти усмивка когато ме видиш.

Обичам неудобството ти когато ме погледнеш.

Обичам желанието ти когато ме докоснеш.

Обичам гордостта ти когато минаваш покраи мен.

Обичам дори когато мълчиш.

Обичам ........не не ...обожавам те.

А дори не знам защо след като не го заслужаваш!!!

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??