31.08.2007 г., 13:34 ч.

Обичам 

  Поезия
674 0 3
Обичам в притихналата лятна вечер
да слушам песента на щурците,
отпуснала главата си в скута ти,
да гледам как танцуват звездите!

Обичам в притихналата лятна вечер
да слушам шума на вълните,
отпуснала главата си в скута ти,
да гледам как се разбиват в скалите!

Обичам в притихналата лятна вечер
да вдишвам дъха на морето,
отпуснала главата си в скута ти,
да гледам как ти сияе лицето!

© Веселина Гълъбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??