Обичам... когато ме докосваш,
рисувайки любов с нежни пръсти,
обичам... да ме омагьосваш,
да пия въздуха от твоите устни.
Обичам... нежен вятър да ме гали,
и този вятър да си ти,
обичам... да горя в пожари,
оглеждайки се в твоите очи.
Обичам... твоето ухание
и хилядите тръпнещи копнежи,
обичам... всичкото желание,
с теб е свързано понеже.
Обичам... да съм под твоята власт,
дори когато ме поглеждаш строго.
Обичам... да те имам с цялата ти страст,
обичам... да те обичам и желая много!
© Мария Манджукова Всички права запазени