11.03.2007 г., 18:24 ч.

Обичам те 

  Поезия
704 0 1

Обичам те

 

Обичам те, и аз не знам за какво,

обичам те, и аз не знам защо!

Може би в ръцете ти съм влюбена?!?

Може би от очите ти съм омаяна?!?

Може би обичам да ме целуваш,

начина по който го правиш?!?

Обичам те. Защо ли?

Кажи ми как да забравя спомените?

Кaжи ми, че няма да ме оставиш

и че ще ме обичаш вечно?

Искам да ми го кажеш.

Разбери, обичам те, а и аз не зная защо

и не знам дали ти изпитваш същото към мен!

Може би ме обичаш, а може би - не.

Не знам. Само знам, че аз те обичам

и то много силно!!!

 

Р.S.Обичам те, липсваш ми,

искам те, жадувам те,

желая те, вече и аз не знам...

© Любомира Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??