2.02.2007 г., 1:14 ч.

обичам те 

  Поезия
797 0 0
 
Name


Откакто очите ти съзрях,
откакто чух твоя смях,
откакто твоята усмивка
за първи път видях
за тебе мисля аз
всеки ден и всеки час.

ОБИЧАМ ТЕ, а теб те няма
ОБИЧАМ ТЕ, но сърцето ми е като яма,
в която падат всички чувства
само любовта към теб душата ми измъчва.

Да, ти си просто непознат... за жалост,
в душата ми е пълен хаос.

Ако не изчезне това чувство от мен,
аз ще живея в жестокия плен
на моята любов към теб,
не ще се радвам пак на пролетта,
не ще мога аз да полетя.
Не мога аз да разбера,
защо не ме виждаш ти през деня,
а сънувам те аз през нощта.

© Таня Пимпилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??