30.05.2007 г., 10:38 ч.

Обичам те!!! 

  Поезия
656 0 2
 

Обичам, когато ме целуваш.
Обичам, когато до мене си ти.
Знаеш ли, как силно ме вълнуваш,
когато нежно ме докоснеш ти?

Нищо друго аз не искам -
само ти да си до мен.
Тъгата си едва подтискам,
когато си далеч от мен.

Пълни със сълзи са моите очи
и болката в сърцето е голяма.
Единствен на света за мен си ти.
Обичам те! - и друго няма.

© Антоанета Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??