3.06.2007 г., 16:18 ч.

Обичам те! 

  Поезия
1012 1 5


Обичам те!
Какво друго да кажа?
Обичам те!
Как да ти го докажа?



Липсваш ми!
Без теб не дишам.
Липсваш ми!
Само тебе обичам.



Не мога без теб!
Сърцето ми рече.
Не мога без теб!
Не може да се отрече.



Къде си?
В момента се чудя.
Къде си?
Няма те и себе си губя.



Гори сърцето
Умира от страст.
Гори сърцето
От страст умирам и аз.



Целуваш ме
И крещя без глас.
Целуваш ме
Отеква гласът ми в тоз час.



Усещам те - 
До мене си ти.
Усещам те - 
Ти збъдна моите мечти.



Губя те,
От болка агонизирам.
Губя те,
Без теб умирам.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??