5.09.2007 г., 9:54 ч.

обичам те 

  Поезия
826 0 2
Обичам те, тъй силно, тъй горещо,
обичам те със всяка част от мен,
обичам те, изричам го със гордост,
обичам те, във това заричам се сега.

Обичам те, макар да не е лесно,
обичам те, дори със сълзи на очи,
обичам те и смятам го за правилно,
обичам те, дори да трябва да боли.

Обичам те, нима не знаеш,
обичам те, любов те аз зова,
обичам те, дори да не ме чуваш,
"обичам те" - на сърцето аз ще ти го избода.

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??