23.01.2008 г., 10:50 ч.

Обичам те... 

  Поезия
1247 0 18

Не смея да ти кажа тези думи две,

за да не чуе дяволът

и да ги вземе

за себе си...

Не смея даже да се радвам,

че съм влюбена,

защото всяка радост свършва...

Не смея да се смея

на ревността,

защото рано или късно

при всеки идва тя...

Не смея даже

този стих да ти даря,

за да не ми го вземе гордостта ти,

която спи във теб сега,

но този стих ще я събуди...

Не смея да ти кажа

тези думи две,

но ще ги кажа на луната

и тя ще ти ги каже

в съня ти...

© Емилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??