3.08.2007 г., 22:53 ч.

Обичам те 

  Поезия
557 0 1

Обичам те!
Дълбоко стаени са
в мен тези думи,
приказно красиви.
Част от мен си ти -
болна, здрава...
неизлечима.
Ти си всичко онова,
за което бленувам,
но не мога да докосна.
Искам всичко в теб
да закипи, щом видиш
моите очи, а после
тръпнещ към себе си
да ме притиснеш.
Обичам те!
ти го казвам пак и се
моля някой ден
да го чуя аз от теб.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??