13.05.2009 г., 20:52 ч.

Обичам те 

  Поезия
579 0 0

ОБИЧАМ ТЕ

Ден след ден минава,

а любовта ми към теб

все по-силна става!

Какво да правя?

Как да те забравя?

Трябва ли да го направя?

... Или просто ти харесва

да виждаш как ме боли...

да си играеш с мен и със сърцето ми...?

Не мога така да продължа,

ще се боря, ще издържа...!!

ЩЕ ПОБЕДЯ В ТАЗИ ФАЛШИВА ИГРА, НАРЕЧЕНА ЛЮБОВНА!!!

© Пламена Троева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??