27.08.2007 г., 13:26 ч.

Обичам те! 

  Поезия
845 0 2
Аз искам твоите ръце, аз искам твоето сърце.
Аз искам просто прегръдка, аз искам целувка.
Искам да те виждам всяка секунда, всеки миг да усещам твоята ръка до моята.
Вплетени пръсти един в друг, аз чувствам нежната ти длан като памук.
В главата ми светът се преобръща, а устните изричат само една дума:
Обичам те!

© Деница Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??