11.10.2005 г., 17:32 ч.

Обичам те 

  Поезия
1629 1 1
Обичам те!Безумно те желая!
Обичам те!Причината не зная!
Пред теб единствено се вричам,
че безумно те обичам.
Оби4ам те!И няма да те изоставя,
далеч един от друг не мога да си ни представя.
Помни!Един за друг ние сме родени
и не бива да сме разделени!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??