14.02.2010 г., 22:16 ч.

Обичам те 

  Поезия
671 0 1

Очите ти ме канят

в нежния ти дом на любовта.

 

Бързаш, за да ми дадеш времето си -

внимание за мен.

 

Истината в картината

на погледа ти

ме насълзява от любов

незабравима, специална

само за мен.

 

Чакай мен, същото

каквото искаш да получаваш

от мен, взимаш го за себе си -

удоволствието ти.

 

Аз и ти в свобода политаме,

отдаваме се на чувствата ни,

родени от прегръдки с обич.

 

Мислите ти са чисти

от доброта за мен, времето

знае за какво

мечтаем.

 

 

Толкова силна е емоцията

на сърцето ми с биенето му,

напомнящ бягащи коне

и човекът в мен живее.

 

Единствен за теб

пиша романтични стихове

с възхищение от любовта,

отдаваща се с топлина.

 

                                                                                                Г.Ф.Т

 

 

 

 

 

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??