30.11.2005 г., 14:43 ч.

Обичам те 

  Поезия
1186 0 2
Търся те...
като диво животно-храна.

Мечтая за теб...
като слепец за светлина.

Липсваш ми...
като на  риба на сухо-вода.

Нужен си ми...
като на земята след дълга суша-дъжд.

Обичам те...
както жена обича мъж!

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??