8.11.2005 г., 20:26 ч.

Обичам те 

  Поезия
1186 0 0
Обичам те през бури и ледове,
обичам те дори да сме на
различни брегове.
Дори да съм на край света,
аз пак ще те обичам
и винаги името ти ще изричам.
Дори да съм пред прага на смъртта
ще си кажа аз речта,
а това е тя:
че искам да бъда
с теб до края,до смърта.
Обичам те страсно,
обичам те бясно,
обичам те мое приятелче прекрасно.
Ти си всичко за мен
и от твоята хубост и привлекателност
аз съм заслепена
и прободена от стрелата на любовта
в гърба на слабостта
в моята душа.
Ти си всичко за мен
и искам да умра в твоя плен.

© Илияна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??