25.02.2006 г., 0:00 ч.

Обичам те! 

  Поезия
1094 0 3
Обичам те с многообразието на морските дарове!
Обичам те с количеството песъчинки в пясъка!
"Обичам те" - това е на сърцето крясъка!
Обичам те с безбройните вълни в морето!
Обичам те,защото ти събуди в мен сърцето!
Обичам те,защото си единствен!
Обичам те,защото уж измислен
нахлу в живота ми обмислен!
Обичам те ... !

© Филипа Куманова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??