19.04.2006 г., 19:27 ч.

ОБИЧАМ ТЕ !!! 

  Поезия
1087 0 3

Обич – какво е това ?!

Обич – най-прекрасното нещо на света ?!

Обич – нима не знаеш за това ?!

Обич – най-прекрасното нещо на света ?!

 

Боли, когато някой си отиде.

Боли, когато споменът е вечно с теб.

Боли, когато някой си отиде.

Боли, когато нараниш човек.

 

Искаш да е вечно с теб.

Искаш да не се разделяте.

Искаш да не ти се напразно зарича.

Искаш вечно той да те обича.

 

Чакаш някой да те разбере.

Чакаш болката да спре.

Чакаш мъката да отмине.

Чакаш някой да не те подмине.

 

Аз обичам някой !

А той мен ?!

Аз готова съм да кажа ,,Чакай”

А той дали ще спре ?!

 

Може той да ме подмине.

Може всичко да отмине.

Може още много да боли.

Може сърцета дълго да тъжи.

 

 

 

Това е любовта.

Това е съдба.

Това е незбъдната мечта.

Това е болката.

 

Ето така бавно умираш.

Ето така дълго човек не намираш.

Ето така страдеш и плачеш по някой.

Ето така обичаш някой.

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??