13.06.2006 г., 15:41 ч.

Обичам те 

  Поезия
1145 0 7
Обичам те сега, не "вчера"
и нямам минало без теб,
и смях не мога да намеря,
без твоя смях в света свиреп.

Защото си с мен те обичам
и в радост, и в болка, и в скръб,
защото не трябва да тичам
след спомен, обърнал ми гръб.

Защото си тук и се смея,
защото със тебе летя,
защото мога да живея
в щастието, и в любовта.

Обичам те сега, навеки!
Във тая вечност, в тоя миг
и мои са всички пътеки
със твоя поглед, с твоя лик...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??