28.07.2007 г., 2:49 ч.

Обичам те, моя мечта... 

  Поезия
767 0 0
Знаеш ли, обичам те до болка,
по-силна дори и от смъртта.
Знаеш ли, обичам те до лудост,
която ме кара да летя.
Знаеш ли, обичам те до несвяст,
без теб не мога да бъда АЗ.
Знаеш ли, обичам те
и всичко мое е със образ твой.
Знаеш ли, обичам те
и с твойто име кръщавам любовта.
Знаеш ли, обичам те,
но как се случи това,
да обичам Ангел с Дяволска душа.
Обичам те, но никога не ще узнаеш това.
Обичам те, Моя Мечта...
 

На М.

© ДаНи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??