5.05.2007 г., 15:06 ч.

обичам те повече от себе си дори 

  Поезия
2198 0 0
Обичам те повече от себе си дори,
затова те пускам да летиш,
обичам те повече от себе си дори,
затова ти казвам върви, върви,
обичам те повече от себе си дори,
затова не спирам твоите мечти!
Обичам те повече от себе си дори,
затова ти казвам прокълни ме, прокълни...
Прокълни ме на веки да затворя аз очи,
да не виждам слънце, щом ти не си до мен,
прокълни ме утрото да не посрещам,
щом тебе пак те няма,
прокълни ме и вечер да не заспивам,
щом ти от мене си далече,
прокълни ме, прокълни,
слънце да не гали моите коси,
прокълни ме, прокълни,
дъжд да не докосва мойте устни.
Обичам те повече от себе си дори,
затова ти казвам ти ме забрави,
забрави ме не се мъчи!
Изтрий спомена за мене,
тъй както се изтрива стара скица,
убий ме,
хвърли ме на дъното на най-дълбокия океан,
извади ме, възкреси ме и мъчи ме пак!!!
Обичам те повече от себе си дори,
затова ти позволявам да ме намразиш ти,
обичам те повече от себе си дори,
затова болка в мен гори,
обичам те повече от себе си дори,
затова те моля не ме търси,
обичам те повече от себе си дори,
затова... недей звъни,не ми пиши...
Обичам те повече от себе си дори,
тъй както никой друг не съм обичала до сега!!!
Обичам те повече от себе си дори,
затова ти казвам назад не се обръщай ти!
Казваш ми да бъда силна,
но днес душата ми е развалина,
казваш ми да бъда смела,
но как да продължа сама,
казваш, че за тебе означавах нещо,
но как да разбера това,
щом утре заминаваш,
а парещата рана в мен
дори не позволява да ти кажа
''На добър час!''
Обичам те повече от себе си дори,
но върви... върви!!!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??