30.08.2007 г., 18:18 ч.

Обичам те толкова много 

  Поезия
7025 1 2

Обичам те толкова много,
че когато не си до мен се натъжавам.
Обичам те толкова силно,
че при мисълта за теб полудявам.


Когато с теб си говорим,
аз непрестанно се смея,
дори понякога да спорим,
за тебе вечно копнея.


Обичам те толкова много,
че денят без тебе е студен.
 Обичам те толкова силно,
винаги бъди до мен.


Когато започна да мечтая,
в мислите ми отново си ти,
дори за нещо да се колебая,
ти ще ми помогнеш,нали?


Обичам те толкова много,
какво друго да кажа, не знам.
Обичам те толкова силно,
дори живота си за теб ще дам.
     

                 

                    

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??