Обичаш ли маслини?
...
Представи си как зехтинът
от всяка една
се излива по голото ти тяло!
Горещо.
Пресипнало.
Вибриращо.
И вряло!
Усещаш как кипи.
Ще остави белези по перфектната ти кожа...
Какъв ужас?!
Обезобразена.
Беззащитна.
И гола...
***
А с каква наслада
изкусително сдъвкваш маслинката
на бялото ти, опиващо, секси мартини...
Тръпка.
Свян.
Странно чувство.
Объркващо...
Та... да си дойдем на думата...
Обичаш ли още маслини?...
© Йоанна Маринова Всички права запазени