17.07.2007 г., 12:43 ч.

ОБИЧАШ ЛИ МЕ? 

  Поезия
1853 0 36
 

ОБИЧАШ ЛИ МЕ?

                                     На Нел

„Наистина ли ме обичаш?" - питаш ти.

„Обичам те до болка!" - ти отвръщам

и виждам как в очите ти блести

искрица, и в усмивка се превръща.


Звучим като в изтъркан водевил,

но как е хубаво да кажеш „Аз обичам!".

И щастието, в другия, открил,

да разбереш, че също си обичан.


„Наистина ли ме обичаш?" - питаш ти.

„Обичам те до болка!" - ти отвръщам.

Светът на тези думи се крепи -

познати и изтъркани, все същите.

17. 07. 2007 г.

Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??